top of page

Tietojärjestelmien varmistus

Cruzbrokerin asiantuntijat, jotka huolehtivat tietojärjestelmien varmistuksista ja palautuksista, turvaavat liiketoimintasi jatkuvuuden. Yritystoiminnan kehittyessä varmistuspalvelumme muokkautuu helposti, nopeasti, keskitetysti ja suunnitellusti yrityksesi toiminnalle sopivaksi. Muokkautuvuus mahdollistaa laadukkaan ja kustannustehokkaan tavan tietojen varmistamiseen.


Cruzbroker varmistuspalvelu on laadukas ja kustannustehokas palvelu. Sinun ei tarvitse murehtia, ovatko palvelimien ja työasemien tiedot turvassa tai varmistukset ajan tasalla. Palvelumme sisältää ohjelmistot lisensseineen sekä varmistusalustan ylläpidon ja valvonnan. Varmistuspalvelullamme turvaamme tiedot sekä virtuaalisista että fyysisistä ympäristöistä. Tiedot tallennetaan paikallisen varmistuksen lisäksi Cruzbrokerin pilveen asiakkaan niin halutessa. Tarjoamme työasemavarmistuksen sekä palvelinvarmistuksen joko paikallisena tai etävarmistuksena.

Suojaa yrityksesi kriittiset tiedot myös Microsoft Office 365 palvelussa

Tarjoamme automaattisen varmuuskopioinnin yrityksesi tärkeälle datalle myös office 365 palvelussa. Välitön tiedon palautus, GDPR -yhteensopivuus, turva käyttäjän virheitä sekä haittaohjelmia vastaan.

Lisätietoja varmistuspalveluista yritykselle tästä.

bottom of page