top of page

Miksi käytetty yrityskannettava?

Vaikuttaa äkkiseltään siltä, että uuden saa halvemmalla. Käytetty yrityskannettava on kuitenkin loistava vaihtoehto.

 

Yrityskäyttöön tarkoitettujen koneiden hinta on uutena ollut yleensä reilusti yli 1000 euroa, jotkut mallit jopa lähempänä 2000 euroa. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteiden komponentit, suunnittelu, viimeistely ym. on tehty paremmin ja huolellisemmin kuin edullisten kuluttajakoneiden. Ne on tarkoitettu kestämään pitkään ja tarvittaessa jatkuvaa käyttöä, myös käytettynä. Käytetty yrityskannettava on siis laadultaan yhä loistavassa kunnossa.

 

Halvimmat noin 200 - 300 euron hintaiset uudet kannettavat tietokoneet  ovat laadultaan heikompia, jotta hinta saadaan alas. Tämä luonnollisesti näkyy kestoiässä, laadussa, viimeistelyssä ja jälkimarkkinoissa. Yrityskannettava voi olla kestoiältään yli tuplat siitä mitä kuluttajakoneet ja on näin ollen myös ekologinen valinta. 

Kaikki käytetyt laitteemme on testattu, tyhjennettu, ja asennettu uudestaan uusimmilla saatavilla olevilla päivityksillä, joten ovat suoraan valmiita käyttöön.

Tule myymäläämme vierailemaan, löydät sieltä käytetyt tietokoneet, käytetyt yrityskannettavat, käytetyt pelikoneet ja paljon muuta. Käytetyt laitteet löydät myös verkkokaupastamme.

bottom of page