top of page

Vaihda Käytetty tietotekniikkasi Rahaksi !

1

2

3

Tule näyttämään konettasi myymäläämme saat heti alustavan tarjouksen!

Laite testataan ja todetaan toimivaksi, jonka jälkeen saat lopullisen ostotarjouksen sähköpostiisi.

Hyväksyt tarjouksen ja rahat tulevat tilillesi!

Ostetaan käytettyjä tietokoneita

Cruzbroker ostaa käytetyt Tietokoneet ja OHEISLAITTEET

Onko sinulla omasta koti- tai ammattikäytöstä turhaksi jääneitä tietokoneita, tabletteja tai puhelimia tai muuta tietotekniikkavälineistöä? Ei hätää – Cruzbroker ostaa käytetyt tietokoneet, käytetyt kannettavat, tabletit, puhelimet ja kaikki muut tietotekniikkatarvikkeet rahalla.

 

Tuo laite meille ja saat ennakkotarjouksen käytettyjen laitteiden ostosta. Tarjouksessa erittelemme erikseen paketille suoran käteisostohinnan ja vaihtohinnan. 

Laitteet tarkistetaan huollon toimesta muutaman työpäivän sisällä. Saat sähköpostitse lopullisen tarjouksemme. 

Kaikki laitteet testataan erikseen. Laitteissa kiinnitämme erityistä huomiota ulkoiseen kuntoon, laitteen ominaisuuksiin ja mekaanisiin toimintoihin.

Tastaamme laitteet huolellisesti, jotta voimme maksaa niistä asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. Mikäli ette hyväksy lopullista tarjousta, säilytetään laitteita kaksi kuukautta veloituksetta, jonka aikana laitteet tulee noutaa takaisin tai sopia niiden toimittamisesta takaisin.

Käytetty tietotekniikka löytää avullamme uuden kodin. Kaikki hoituu nopeasti ja vaivattomasti!

Tuo laite myymäläämme arvoitavaksi, saat ostotarjouksen!

Kuntoarvio

Hyväksyt tarjouksen ja rahat tulevat tilillesi!

KUNTOARVIOIDEN KRITEERIT

Kuntoarvio on suoritettu seuraavan arvosteluasteikon mukaisesti:

Platina

5 tähteä – ”Uutta vastaavassa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuote toimii kuin uusi. Tuotteen oheislaitteen kunto vastaa käyttämätöntä.

Kosmeettisesti: Selkeitä puutteita ei havaittavissa paljaalla silmällä tarkasteltuna. Erittäin vähäistä kulumaa havaittavissa suurennuslasilla tarkasteltaessa. "uusi" akku 90-100% varausta

Premium

4 tähteä – ”Erinomaisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuotteen mekaniikka on erinomaisessa kunnossa. Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikassa ei puutteita. Tuotteen käyttäminen mahdollista ongelmitta.

Kosmeettisesti: Normaalia, vähäistä kulumista havaittavissa. Pieniä naarmuja tai kulumia voi olla käytön seurauksena, mutta ei lommoja tai muita normaalista käytöstä poikkeavia jälkiä. Näppäimistössä vähäistä kiiltoa , Touchpadissa vähäistä kiiltoa , Rungossa / kuorissa vähäisiä käytön jälkiä. Hyvä akku 75-90% varausta (KONEISSA 1-2 puutetta)

Standard

3 tähteä – ”Hyvässä kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikka on pääsääntöisesti toimiva. 

Kosmeettisesti: Selviä käytön jälkiä nähtävissä. Pieniä kolhuja, naarmuja tai pintakulumista esiintyy paikoitellen.  Laitteen Kannessa/kuorissa käytön jälkiä,  Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki) Kohtuullinen akku 55-75% varausta (KONEISSA 2-3 puutetta)

 

Base

2 tähteä – ”Kohtuullisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole enää käytettävissä.

Kosmeettisesti: Keskimääräistä enemmän käytön jälkiä havaittavissa. Kolhuja, naarmuja sekä runsasta pinta- ja maalikulumista. Kannessa käytön jälkiä, Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Näytössä naarmu(ja), Kuorissa halkeamia, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki), Kuollut tai huono akku 0-5% (KONEISSA 4-6 puutetta)

SPARE

1 tähti – ”Heikossa kunnossa"

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

Kosmeettisesti: Ulkoisesti useita kulumisen tai pintavaurioiden jälkiä. Kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

HUOMIO! Viisi tähteä annetaan käytännössä vain käyttämättömille tuotteille. 4 tähden tuotteet eivät välttämättä eroa 5 tähden tuotteista ulkoisesti.

bottom of page