Vaihda Käytetty tietotekniikkasi Rahaksi !

1

2

3

Ota kuva laitteestasi ja täydennä laitteen tiedot tarjous lomakkeelle.

Saat osto ­tarjouksen sähköpostiisi.

Tule käymään tai lähetä laitteesi meille – saat rahat  tilillesi.

Ostetaan käytettyjä tietokoneita

Cruzbroker ostaa käytetyt Tietokoneet ja OHEISLAITTEET

Onko sinulla omasta koti- tai ammattikäytöstä turhaksi jääneitä tietokoneita, tabletteja tai puhelinta tai muuta tietotekniikkavälineistöä? Ei hätää – Cruzbroker ostaa käytetyt tietokoneet, käytetyt kannettavat, tabletit, puhelimet ja kaikki muut tietotekniikkatarvikkeet rahalla.

Saat ennakkotarjouksen käytettyjen laitteiden ostosta kirjallisesti muutaman arkipäivän sisällä tarjouspyynnön jättämisestä. Tarjouksessa erittelemme erikseen paketille suoran käteisostohinnan ja vaihtohinnan. Jos hyväksyt tarjouksen, voit toimittaa laitteet meille tarkistettavaksi postitse tai tuoda ne liikkeeseemme Vantaalle.

Laitteet toimitettuasi tavarat tarkistetaan huollon toimesta muutaman työpäivän sisällä. Saat sähköpostitse raportin, johon lopullinen tarjouksemme pohjautuu. 

Kaikki laitteet testataan erikseen. Laitteissa kiinnitämme erityistä huomiota ulkoiseen kuntoon, laitteen ominaisuuksiin ja mekaanisiin toimintoihin.

Tastaamme laitteet huolellisesti, jotta voimme maksaa niistä asiakkaillemme parhaan mahdollisen hinnan. Mikäli ette hyväksy lopullista tarjousta, säilytetään laitteita kaksi kuukautta veloituksetta, jonka aikana laitteet tulee noutaa takaisin tai sopia niiden toimittamisesta takaisin.

Käytetty Tietotekniikka löytää avullamme uuden kodin. Kaikki hoituu nopeasti ja vaivatomasti!

Pyydä tarjous!

Anna meille laitteidesi tiedot lomakkeella! Parhaan mahdollisen tarjouksen saat, kun kerrot meille kustakin tuotteesta seuraavat tiedot ja liität mukaan muutaman kuvan vahvistus sähköpostissa mukana olevalla linkillä. Kunnon arviointia varten pyydämme lukemaan arviointikriteerimme.

  • Merkki

  • Malli

  • Kunto

  • Tekniset omainaisuudet

 

Muuta huomioitavaa (mukana tulevat varusteet, muisti, prosessori, takuu tilanne tms.)

 

PAKKAUS JA POSTITUS

Pakkaus

Kannettavien tietokoneiden ja muiden laitteiden pakkauksessa olisi hyvä noudattaa varovaisuusperiaatetta ja pakata tuote mieluummin liian hyvin kuin huonosti. Tärkeintä on valita riittävän suuri laatikko, johon tuotteet mahtuvat riittävästi pehmustettuna ilman suurempaa pakottamista. Tuotteet tulee pakata tiiviisti niin, että ne eivät pääse liikkumaan kuljetuksen aikana. Muista että toimitus tapahtuu sinun kustannuksella ja vastuulla, joten pakkaa tuotteet hyvin!

Pehmusteeksi laitteiden ympärille soveltuu esimerkiksi kuplamuovi, solumuovi tai rypistelty sanomalehti tai vaikka munakenno! On tärkeää muistaa pehmustaa laite joka puolelta ja täyttää laitteiden välinen tyhjä tila huolellisesti pehmusteella liikkumisen estämiseksi.

Postitus

Tuotteet pakattuasi liitä pakettiin mukaan mahdollinen kirjeenvaihtosi tuotteiden hinta-arviosta, tilinumerosi ja kopio henkilöllisyystodistuksestasi. Kun saamme paketin perille, tarkastamme tuotteiden kunnon ja otamme yhteyttä lopullisen tarjouksen kera. Henkilöllisyystodistuksesta tarvitsemme kopion Poliisin pyynnöstä, jotta tavaroiden alkuperä pystytään tarvittaessa jäljittämään. Huom! Kone tulee lähettää toimitetuksi perille osoitteeseen Martinkyläntie 53, 01720 Vantaa. Jos
toimitetaan noutopisteeseen vähennämme/veloitamme 20€ kulun noudosta.

Postitusosoite:

Cruzbroker/ CruzIT Oy

Martinkyläntie 53

01720 VANTAA

Puh: 029-30 999 30

 

KUNTOARVIOIDEN KRITEERIT

Kuntoarvio on suoritettu seuraavan arvosteluasteikon mukaisesti:

Platina

5 tähteä – ”Uutta vastaavassa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuote toimii kuin uusi. Tuotteen oheislaitteen kunto vastaa käyttämätöntä.

Kosmeettisesti: Selkeitä puutteita ei havaittavissa paljaalla silmällä tarkasteltuna. Erittäin vähäistä kulumaa havaittavissa suurennuslasilla tarkasteltaessa. "uusi" akku 90-100% varausta

Premium

4 tähteä – ”Erinomaisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuotteen mekaniikka on erinomaisessa kunnossa. Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikassa ei puutteita. Tuotteen käyttäminen mahdollista ongelmitta.

Kosmeettisesti: Normaalia, vähäistä kulumista havaittavissa. Pieniä naarmuja tai kulumia voi olla käytön seurauksena, mutta ei lommoja tai muita normaalista käytöstä poikkeavia jälkiä. Näppäimistössä vähäistä kiiltoa , Touchpadissa vähäistä kiiltoa , Rungossa / kuorissa vähäisiä käytön jälkiä. Hyvä akku 75-90% varausta (KONEISSA 1-2 puutetta)

Standard

3 tähteä – ”Hyvässä kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikka on pääsääntöisesti toimiva. 

Kosmeettisesti: Selviä käytön jälkiä nähtävissä. Pieniä kolhuja, naarmuja tai pintakulumista esiintyy paikoitellen.  Laitteen Kannessa/kuorissa käytön jälkiä,  Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki) Kohtuullinen akku 55-75% varausta (KONEISSA 2-3 puutetta)

 

Base

2 tähteä – ”Kohtuullisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole enää käytettävissä.

Kosmeettisesti: Keskimääräistä enemmän käytön jälkiä havaittavissa. Kolhuja, naarmuja sekä runsasta pinta- ja maalikulumista. Kannessa käytön jälkiä, Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Näytössä naarmu(ja), Kuorissa halkeamia, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki), Kuollut tai huono akku 0-5% (KONEISSA 4-6 puutetta)

SPARE

1 tähti – ”Heikossa kunnossa"

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

Kosmeettisesti: Ulkoisesti useita kulumisen tai pintavaurioiden jälkiä. Kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

HUOMIO! Viisi tähteä annetaan käytännössä vain käyttämättömille tuotteille. 4 tähden tuotteet eivät välttämättä eroa 5 tähden tuotteista ulkoisesti.