top of page

Käytetyt laitteet kiertoon!

Meillä IT-laitteiden kierrätys on yhtä helppoa kuin pullojen palauttaminen!

Vuosittain Suomessa myydään miljoonia IT-laitteita ja puhelimia, mutta vain noin kymmenen prosenttia niistä kierrätetään. ICT-laitteiden ja puhelinten kierrättäminen pitäisi olla yhtä helppoa kuin tyhjien juoma pullojen ja tölkkien palauttaminen.

Me haluamme kaikkien yritysten kierrättävän it-laitteensa ja huomaavan, miten voi vähentää hiilijalanjälkeään ja CO2-päästöjään. ICT-laitteiden kierrätys on helppo tapa yrityksille vähentää hiilijalanjälkeään!

 

IT-laitteet kiertoon!

Onko yrityksessänne vanhentuneita tai turhia IT-laitteita, joista pitäisi päästä eroon, mutta joilla saattaa vielä olla käyttöarvoa? Mietityttääkö kierrätettävien laitteiden tietoturvallinen hävittäminen? Ratkaisu on Cruzbroker-kierto -kierrätyspalvelu

 

IT-laitteiden nouto

Maksullinen noutopalvelumme hoitaa laitteiden noudon yrityksestäsi vähintään 10 laitteen erissä, mukaan lukien pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet ja mobiililaitteet. Ole yhteydessä meihin ja ilmoita, jos haluat noutopalvelun. Sovimme samalla tarkemmin noutoon liittyvät yksityiskohdat. 

IT-laitteiden tuonti

 

Hyväkuntoiset IT-laitteet voi tuoda myös itse kierrätykseen. Olethan ennen IT-laitteiden tuontia yhteydessä myymälään. Tällä varmistetaan, että varastossamme on tilaa ja pystymme vastaanottamaan laitteet!  Hyväkuntoisia IT-laitteita voi jättää meille maksutta kierrätettäväksi. Mikäli tarvitsette tietoturvatyhjennyksen,  kulut katetaan hinnastomme mukaisesti. 

 

Vaikka it-laitteiden kierrätys on järkevää sekä ympäristön että yrityksen kannalta, aivan liian harva yritys kierrättää. Muutetaan tämä yhdessä! Cruzbroker-kierto kierrätys- ja kunnostuspalvelun ansiosta kierrätys on helppoa. Kun käytät Cruzbroker-kierto -kierrätyspalvelua, voit luottaa siihen että kaikki laitteesi käsitellään tietoturvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

 

Kierrätyspalvelun hyödyt

 

Tieto­turvallinen: tiedot tuhotaan 100% tietoturvallisesti ohjelmallisesti tai fyysisesti 

Tehokas: Cruzbroker noutaa yrityksestänne kaikki tarpeettomat elektroniset laitteet, tulostimista tietokoneisiin – valitun kierrätysmallin mukaisesti. Laitteet tulee vain kerätä yhteen ennen noutoa Cruzbrokerin toimittamiin laatikoihin tai kuljetushäkkeihin.

Ympäristö­ystävällinen: vanhentuneet elektroniset laitteet käsitellään ympäristöystävällisesti, toimivat laitteet kierrätetään.

Saat käyttökelpoisista laitteista korvauksen josta on vähennetty käsittelykulujen osuus. Kierrätämme laitteet vastuullisesti sekä tietoturvallisesti. Yli 95 % meidän kautta kiertävistä käytetyistä laitteista jatkaa elämäänsä uusiokäytössä. Vialliset ja elinkaarensa päähän tulleet laitteet toimitetaan materiaalikierrätykseen. 

Pyydä meiltä maksuton hinta-arvio omistamillenne käytetyille IT-laitteille!

 

bottom of page