top of page

KUNTOARVIO TASOT

Kuntoarvio on suoritettu seuraavan arvosteluasteikon mukaisesti:

Platina

5 tähteä – ”Uutta vastaavassa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuote toimii kuin uusi. Tuotteen oheislaitteen kunto vastaa käyttämätöntä.

Kosmeettisesti: Selkeitä puutteita ei havaittavissa paljaalla silmällä tarkasteltuna. Erittäin vähäistä kulumaa havaittavissa suurennuslasilla tarkasteltaessa. "uusi" akku 90-100% varausta

Premium

4 tähteä – ”Erinomaisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tuotteen mekaniikka on erinomaisessa kunnossa. Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikassa ei puutteita. Tuotteen käyttäminen mahdollista ongelmitta.

Kosmeettisesti: Normaalia, vähäistä kulumista havaittavissa. Pieniä naarmuja tai kulumia voi olla käytön seurauksena, mutta ei lommoja tai muita normaalista käytöstä poikkeavia jälkiä. Näppäimistössä vähäistä kiiltoa , Touchpadissa vähäistä kiiltoa , Rungossa / kuorissa vähäisiä käytön jälkiä. Hyvä akku 75-90% varausta (KONEISSA 1-2 puutetta)

Standard

3 tähteä – ”Hyvässä kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen mekaniikka on pääsääntöisesti toimiva. 

Kosmeettisesti: Selviä käytön jälkiä nähtävissä. Pieniä kolhuja, naarmuja tai pintakulumista esiintyy paikoitellen.  Laitteen Kannessa/kuorissa käytön jälkiä,  Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki) Kohtuullinen akku 55-75% varausta (KONEISSA 2-3 puutetta)

 

Base

2 tähteä – ”Kohtuullisessa kunnossa”

Mekaanisesti: Tietokoneen kaikki ominaisuudet eivät välttämättä ole enää käytettävissä.

Kosmeettisesti: Keskimääräistä enemmän käytön jälkiä havaittavissa. Kolhuja, naarmuja sekä runsasta pinta- ja maalikulumista. Kannessa käytön jälkiä, Näppäimistössä kiiltoa, Touchpadissa kiiltoa, Rungossa / kuorissa käytön jälkiä, Näytössä naarmu(ja), Kuorissa halkeamia, Fyysisiä vikoja (esim. USB_portti rikki), Kuollut tai huono akku 0-5% (KONEISSA 4-6 puutetta)

SPARE

1 tähti – ”Heikossa kunnossa"

Mekaanisesti: Tietokoneen tai oheislaitteen kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

Kosmeettisesti: Ulkoisesti useita kulumisen tai pintavaurioiden jälkiä. Kunto voi myös olla niin heikko ettei korjaus ole mahdollista, tai kalusto kelpaa ainoastaan varaosiksi.

HUOMIO! Viisi tähteä annetaan käytännössä vain käyttämättömille tuotteille. 4 tähden tuotteet eivät välttämättä eroa 5 tähden tuotteista ulkoisesti.

bottom of page