top of page

Työasemapalvelut

Laitteiden elinkaaripalvelut

 

Sujuva liiketoiminta edellyttää, että käytössä on tehokkaasti toimivat ja käyttötarkoitukseensa sopivat työvälineet. Laitteiden uusimisessa ei kannata – eikä tarvitse – aikailla kustannusten pelossa.

 

Moni venyttää IT-laitteiden uusimista mahdollisimman pitkälle. Se ei kannata, sillä käyttövuosien kertyessä laitteiden tehokkuus laskee ja luotettavuus heikkenee. Tästä syystä myös ylläpidon ja käyttäjätuen tarve kasvaa, mikä tietenkin syö resursseja ja kasvattaa kustannuksia.

 

IT laitteiden kokonaiskustannuksista (TCO) jopa 80 % syntyy käytönaikaisista  asennus- ja tukiprosesseista, joten laitteiden ikääntyessä kokonaiskustannukset nousevat.

 

Laitehallinta

 

Cruzbrokerin avulla työasemaympäristöt ovat aina ajan tasalla. Työasemien hallintapalvelu mahdollistaa automaattiset ja keskitetyt sovellus- ja käyttöjärjestelmäasennukset yrityksen työasemiin, antaen samalla kattavan yleiskuvan yrityksen laitekannasta sekä käytetyistä ohjelmista. Laitetietojen jäljittäminen ja päivittäminen manuaalisesti haaskaa IT-osaston aikaa.

 

Keskitetyllä laitehallintapalvelulla voimme vähentää yritysten IT-osaston vianetsintään käyttämää aikaa merkittävästi. Ongelmatapauksissa sovellusten uudelleenasennukset nopeutuvat huomattavasti ja ne tapahtuvat huomaamattomasti sekä käyttäjäystävällisesti. Palvelu skaalautuu yritystoiminnan tarpeen mukaan.

Käytä vähemmän aikaa liiketoiminnan tuottamattomiin tukitoimiin ja keskity liiketoiminnan kehittämiseen! Lue ICT:n ulkoistamisen hyödyistä lisää blogistamme!

 

Cruz laitehallintapalveluun - työasemien laitehallintapalvelu ja mobiililaitehallintapalvelu -  kuuluu standardisoitu työasemien elinkaarenhallinta.

 

Haluatko lisätietoja?

Tiedostojen käsittely takkuaa, ohjelmistot lataavat kauan ja toisinaan tuntuu, että koko tietokone on täydellisessä jumissa. Kuulostaako tutulta? Kokemuksemme mukaan suuri osa työntekijöistä käyttää tälläkin hetkellä alitehoista tietokonetta työssään. Kysy lisää: asiantuntijamme kertovat, miten olisi hyvä valita oikeat laitteet sekä työntekijöille että IT-infran niiden taustalle.

bottom of page