top of page

PARAS MUISTO KILPAILU!

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Kerro paras muistosi / kokemuksesi curzbrokerista? Olemmehan olleet palvelemassa jo vuodesta 1989 lähtien,  joten vuosien varrelle riittää varmasti monia muistoja.

 

Osallistumalla kisaan voit voittaa 50-200 € arvoisen lahjakortin,  joka käy myymälässä ja verkkokaupassamme!

 

mikä on paras, rakkain, hauskin tai mieleenpainuvin muistosi Cruzbroker:sta. Lähetä juttu osallustumis linkin takaa löytyvällä lomakkeella, mukaan voi liittää myös kuvia!

Parhaat kirjoitukset julkaistaan nettisivuilla

 

Viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

 

  • Kerro paras, rakkain, hauskin, mieleenpainuvin muistosi Cruzbroker:sta

  • Nimi ja paikkakunta

  • Puhelinnumero ja sähköposti

  • Emme jaa eteenpäin osallistujien yhteystietoja.

  • Voimme hyödyntää tarinoita markkinoinnissa nimimerkillä ilman henkilötietoja

Osallistu
Kilpailuun

Osallistu kilpailuun kertomalla muistosi!

Lomakkeelle pääset tästä 

linkistä:

Kilpailulomake

KILPAILUN SÄÄNNÖT: Järjestäjä: CruzIT Oy / Cruzbroker (myöhemmin ”järjestäjä”). Palkintojen arvontaan eivät voi osallistua Cruzbroker :n työntekijät ja heidän perheenjäsenet. Paras Cruzbroker -muistosi? Kerro meille paras Cruzbroker -muistosi ja voita lahjakortti! Valitsemme vastanneiden joukosta n. 10 raadin mielestä parasta/erottuvinta vastausta, joiden kesken arvomme kolme palkintoa. Kilpailun tulokset julkistetaan nettisivuillamme 7.9.2020. Palkinnot lähetämme julkaisun jälkeen postitse voittajille. Äänestäminen ja arvontaan osallistuminen: Kilpailuun voi osallistua nettilinkin kautta täyttämällä lomakkeen. Maanantaina 31.8.2020 klo 16 mennessä täytetyt nettilomakkeet otetaan huomioon. Äänestäneiden kesken arvomme 1. sija Lahjakortin 200,00 €  2.-3. palkinto: 50 € lahjakortti. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Laittomat tai muuten ohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään. Jos järjestäjän on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai tuloksiin vaikuttamisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Yhteystietojen käyttö: Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää Cruzbroker:n markkinointiin. Kerrotuja muistoja voidaan hyödyntää Cruzbroker:n markkinoinnissa. Kysymme Lomakkeessa nimimerkkiä, jolla mahdollisesti vastaus voidaan julkaista markkinoinnissa. Jos nimimerkkiä ei ole lähetetty kilpailuvastauksen mukana, käytämme muotoa: Etunimi, Paikkakunta. Emme luovuta annettuja yhteystietoja muihin suoramarkkinointitarkoituksiin. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Täyttämällä arvontalomakkeen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

bottom of page